Over ons

Over Kaashandel Gerdo

Hoe het allemaal begon

In 2009 werkte ik in de techniek en had ik totaal geen affiniteit met de markt. Bovendien (niet verder vertellen) lustte ik destijds niet eens kaas. Maar mijn broer had me nodig. In Amsterdam, op de markt. In de kaas. Dus wat doe je dan? Je gaat helpen. Lang verhaal kort: op een gegeven moment ben ik voor mezelf begonnen. In de kaas. 

Gerdo met achtergrond HR9

De lekkerste recepten

Kaas met een verhaal

Kaas is een interessant product. Ontzettend breed. Je kunt het op elk moment van de dag eten. Van ’s morgens vroeg bij het ontbijt tot laat in de avond bij een wijntje of een borrel. En elke kaas heeft zijn eigen verhaal. Waar komt die vandaan? Hoe wordt de kaas gemaakt? Hoe kun je hem toepassen, in welke gerechten? En welke wijn is er lekker bij? Wij kennen het verhaal en kunnen u adviseren.

Probeert u dit eens

Op reis door de wereld van kaas

Kaashandel Gerdo heeft altijd wel weer wat nieuws in het assortiment. Dat weten onze klanten. En wij weten er ook altijd wel wat over te vertellen. Ik vind het leuk als mensen vragen: Wat heb je deze week nou weer? Dat we ze op reis mee kunnen nemen door de wereld van kaas. Daarmee wekken we de interesse, zodat onze klanten niet altijd met weer dat zelfde pondje jong belegen naar huis gaan. Maar dat ze ook eens met een ander kaasproduct in aanraking komen.

Gerdo met achtergrond HR13

Gerdo Donkersteeg

‘Een sterk merk maakt zijn beloften meer dan waar.
Niet één keer, maar altijd.’

Gerdo met achtergrond HR11
Cheese plate served with grapes, jam, crackers and nuts on a wooden background

Toppers

De andere reisleiders: ons team

Ik heb een topteam om me heen waarop ik enorm trots ben. We doen het met zijn vijven. Mijn visie, kennis over onze producten en manier van werken breng ik op hen over. Dat waarderen onze klanten en zorgt ervoor dat ze altijd weer terugkomen. 

 

De band met de klant

Missie geslaagd

Ik hecht enorm veel waarde aan de sociale kant van ons werk. De band die we opbouwen met mensen. Als vaste klanten aan komen lopen, weet ik vaak al welke kaas ze komen halen. En ze gaan eigenlijk altijd weg met een glimlach om de mond. Dan weet ik: mijn missie is geslaagd.

Gerdo met achtergrond HR18